YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

Contact via e-mail

Voordat je contact met mij opneemt via e-mail lees dan eerst even aandachtig de onderstaande punten door. Deze lijst heb ik samengesteld omdat de hoeveelheid berichten die ik dagelijks moet verwerken te veel is geworden.
  • Advies over de inhoud of het opzetten van jouw website geef ik niet.
  • Verzoeken voor het toesturen van materiaal (plaatjes, filmpjes, enz.) of spullen verdwijnen direct in de prullenbak. In principe staat alles wat ik heb op de site of komt daar op termijn op te staan.
  • Als je leuk materiaal hebt voor de site (met name plaatjes) informeer dan eerst even of ik het wel wil hebben. Stuur mij niet zomaar een e-mail met grote bestanden.
  • Zet ook in je mailtje je e-mail adres. Het komt regelmatig voor dat ik geen antwoord kan geven omdat een reply op het bericht gewoon niet lukt.
Ben je er nog steeds van overtuigd dan een berichtje via e-mail noodzakelijk is dan kun je mailen naar vdvis@casema.nl. Op- of aanmerkingen over de site, meldingen over niet werkende links, andere tips of gewoon een mailtje dat je de site gewoon erg leuk vindt, blijven natuurlijk altijd welkom.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?