YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

1: De glans van juwelen

Bunny heeft zich verslapen. Ze rent naar beneden en vergeet bijna haar lunch. Op weg naar school ziet ze een stel kleine jochies, die een kat zitten te pesten. Ze jaagt de jongens weg en ziet een zwarte kat liggen met een pleister op haar kop. Bunny haalt de pleister weg en er onder ziet ze een rare plek zitten die wel op een halve maan lijkt. Dan springt de kat uit haar armen en landt, na een paar salto's, boven op een geparkeerde auto. De kat staart Bunny aan, waardoor Bunny een beetje bang wordt. Ineens herinnert ze zich weer, dat ze al laat is voor school, en ze rent weg.

Op school krijgt ze straf en ze moet op de gang staan. Bunny krijgt honger, omdat ze niet heeft ontbeten, dus begint ze maar aan haar lunch. Maar dan staat opeens haar lerares naast haar met een proefwerk dat Bunny had gemaakt en waarvoor ze een dikke onvoldoende heeft gekregen.

Buiten praat Bunny over het proefwerk met Naru, haar beste vriendin. Umino komt er ook bij en vraagt hoe het is gegaan. Hij had ook niet zo z'n best gedaan, hij had maar een 9. Naru probeert Bunny op te vrolijken door over iets anders te praten: Sailor V, die een juwelendief heeft gevangen. Bunny heeft geen flauw idee wie Sailor V is, dus vertelt Umino dat zij een meisje is met magische krachten, die de politie helpt. Naru begrijpt wel waarom iemand juwelen zou willen stelen, die zijn immers zo mooi. Bunny en Naru beginnen te dagdromen over juwelen en Umino staat er maar een beetje bij te kijken. Naru vertelt Bunny over de uitverkoop in haar moeders juwelenzaak en zegt dat er vast ook juwelen bij zitten die ze wel kunnen betalen. Ze besluiten er na schooltijd heen te gaan. Bunny en Naru lopen samen weg en Umino jammert dat Bunny hem niet eens aan heeft gekeken.

Op een duistere plek vraagt een roodharige, gemeen uitziende vrouw, genaamd koningin Perylla, waarom het zilverkristal nog steeds niet gevonden is. Ze beveelt haar mensen om dan maar menselijke energie te verzamelen voor hun grote leider. Een blonde man verschijnt en vertelt dat zijn dienaar, de boze Morga, al bezig is om menselijke energie te verzamelen.

In de juwelenzaak van Naru's moeder is het erg druk en Naru's moeder moedigt de mensen aan om juwelen te kopen. Naru en Bunny zijn er ook en het valt ze op dat Naru's moeder nogal opgewonden is. Er blijkt inderdaad iets mis te zijn, de juwelen onttrekken de energie van de mensen, en de moeder van Naru (eigenlijk dus de boze Morga) lacht, omdat al die domme mensen hun energie afstaan aan hun grote leider. De blonde man houdt een bol van energie vast, die komt van al die mensen, en hij lacht ook. Hij beveelt Morga nog meer energie af te tappen.

Naru groet haar "moeder" en deze geeft Bunny een speciale aanbieding. Helaas horen de andere klanten het ook en de meisjes worden opzij geduwd. Ontsnapt aan de meute bedenkt Bunny zich dat ze toch niet genoeg geld heeft en van haar vader zal ze hem ook niet krijgen, omdat ze de Engelse toets heeft verknald. Ze loopt alleen naar buiten, kijkt naar de toets, maakt er een propje van en gooit hem weg, boven op het hoofd van een zwartharige jongen. De jongen schrikt van de prop en roept dat ze uit moet kijken. De jongen kijkt naar de test en zegt dat ze beter haar best moet doen, anders blijft ze een domkop. Bunny grijpt het blaadje en loopt verontwaardigd weg. Bunny loopt langs de speelhal en ziet op een poster dat er een spelletje is van Sailor V. Zij zou ook wel willen zijn als Sailor V, dan hoefde ze tenminste geen stomme testen te maken. Ze begint te huilen om de onvoldoende en loopt verder. De zwarte kat kijkt haar na en praat! Ze zegt dat ze eindelijk de goede heeft gevonden.

Thuis gekomen vraagt Bunny's moeder om haar toets. Ze had van Umino gehoord dat ze die terug hadden gekregen en dat hij een 9 had gehaald. Bunny geeft haar moeder het blaadje. Haar moeder wordt woest en stuurt haar naar buiten. Op dat moment komt haar kleine broertje thuis. Hij geeft haar een schop en vraagt zich af waarom hij toch geen slimmere zus heeft. Als Bunny hem probeert terug te trappen met een Sailor V kick, gooit hij snel de deur dicht.

In de juwelenzaak beginnen de mensen flauw te vallen en Naru begint zich zorgen te maken. Dan ziet ze dat haar "moeder" eigenlijk een monster is.

Bunny zit op haar kamer en valt in slaap. Het raam gaat open en slaat dan weer dicht. Bunny schrikt wakker en ziet de zwarte kat met het halve maantje op haar hoofd. Als de kat ineens praat, schrikt Bunny zich rot. De kat stelt zich voor als Luna, en bedankt Bunny voor haar hulp. Ook vertelt ze dat ze al heel lang op zoek is naar Bunny. Bunny denkt dat het een droom is en gaat weer slapen. De kat maakt een salto en er verschijnt een ronde broche met een half maantje erop. Luna vertelt dat Bunny is uitverkoren om de kwade machten te bestrijden en dat ze ook haar medestrijders moet vinden, zodat ze samen de maanprinses kunnen vinden. Bunny moet dan de volgende woorden nazeggen: "Macht van de maannevel, verschijn!" En dan verandert Bunny in een soort superheldin. Bunny raakt in paniek, maar dan hoort ze Naru om hulp roepen. Luna vertelt Bunny dat ze nu Sailor Moon is, en dat ze Naru moet gaan redden. Naru wordt intussen gewurgd en Morga vertelt dat ze haar moeder niet is, maar alleen haar gestalte heeft aangenomen. Intussen verandert ze in een monster en blijft Naru wurgen. Dan verschijnt Sailor Moon en het monster vraagt wie zij is. Stotterend stelt Sailor Moon zich voor. Ze zegt dat ze strijd voor liefde en gerechtigheid en dat ze haar zal bestraffen in de naam van de maan. Het monster is niet echt onder de indruk en beveelt de mensen aan te vallen. Sailor Moon ontwijkt alleen de aanvallen en vindt het allemaal maar niks. Luna probeert haar aan te moedigen, maar dat lukt niet echt. Het monster valt Sailor Moon aan en Sailor Moon begint te schreeuwen. Ineens valt er een roos uit de lucht, die het monster tegenhoudt. Een man met een hoge hoed, een net pak en een cape, die zichzelf voorstelt als Tuxedo Mask, gooide die roos en hij vertelt Sailor Moon dat jammeren en huilen niks helpt. Hij draait zich om en verdwijnt. Sailor Moon begint toch weer te huilen, maar dan beginnen ineens de bolletjes op haar hoofd te gloeien, en het houdt het monster en de gehypnotiseerde mensen tegen. Luna roept dat ze haar diadeem moet werpen en dan moet zeggen "Maansteen, spin en overwin!" Sailor Moon twijfelt, maar doet het toch. Het monster wordt geraakt en vernietigd. De blonde slechterik ziet de bal van energie verdwijnen en snapt dat Morga heeft gefaald. Tuxedo Mask staat weer in de raamopening en prijst Sailor Moon. Sailor Moon is meteen verliefd op hem.

De meisjes op school vertellen elkaar dat ze gedroomd hebben over een nieuwe heldin, Sailor Moon. Ze vragen aan Bunny of ze misschien ook die droom heeft gehad, maar Bunny wil alleen nog maar slapen. Welterusten!

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?