YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

2: De waarzegster

Het is avond en een stel vrouwen rent naar de waarzegger. Ze zeggen dat wat hij zegt heel vaak uitkomt. Er staat een hele lange rij. Een blonde man met een zonnebril, lange jas en een hoed op lacht, en hij zegt dat mensen dom zijn. Daarna loopt hij weg.

Op de duistere plek vraagt de roodharige vrouw, koningin Perylla, weer om het zilverkristal. Ze hebben het nog steeds niet gevonden, maar hun grote leider wil een enorme hoeveelheid energie. De blonde man, die Jedyte heet, verschijnt. Ze vertelt hem dat het zilverkristal nog steeds niet is gevonden en dat ze op de menselijke energie zijn aangewezen. Hij vertelt haar dat hij al voorbereidingen heeft getroffen.

In Bunny's huis gaat de wekker. Luna probeert Bunny te wekken. Eindelijk komt ze overeind en kijkt op haar wekker. Dan schrikt ze, ze is al weer te laat! Ze vraagt waarom niemand haar wakker heeft gemaakt. Bunny rent weg en Luna zucht.

Op school noemt mevrouw Haruna de namenlijst op. Bunny probeert naar binnen te sluipen, maar dan groet Umino haar (net iets te hard) en Bunny moet weer op de gang staan. Umino besluit haar gezelschap te houden. Als Bunny vraagt waarom, begint Umino te blozen en zegt hij dat dat niet in een paar woorden is uit te leggen is. Bunny vindt hem maar een rare.

Naru rent na school naar Umino toe, en vraagt waarom hij haar wil spreken. Hij zegt, nogal met veel woorden, dat hij verliefd is op Bunny. Als Naru zegt dat hij niet spoort, zakt hij treurig ineen. Naru raadt hem aan naar de waarzegger te gaan. Maar Umino heeft het antwoord al in een soort computerspelletje. Daarin gaat hij trouwen met Bunny. Naru ergert zich aan hem, en roept uit dat hij naar een echte waarzegger moet. Nu pas begrijpt Umino haar. Ze raadt hem aan naar de waarzegger in de stad te gaan, daar zit een hele goeie.

Bunny rent voorbij de oude waarzegger en kijkt ervan op dat er geen lange rij meer staat. De oude man vertelt haar, dat er een nieuwe, hele mooie, waarzegster is, en dat de mensen daar naartoe zijn, omdat ze worden aangetrokken door het nieuwe. Bunny steekt haar hand uit en zegt dat ze graag door hem de toekomst voorspelt wil hebben. De man lacht en vindt het erg lief. Hij voorspelt dat er een jongen is die dol op haar is. Het is iemand die ze bijna iedere dag ziet. Hij bedoelt daarmee natuurlijk Umino, die ondertussen bij de nieuwe waarzegster naar binnen loopt. Bunny loopt weg. Ze denkt even na over wie de jongen kan zijn die ze bijna iedere dag ziet en opeens denkt ze het te weten.

Ze rent naar de speelhal en wacht daar voor de deur. Ze vindt het jammer dat hij er niet is. Maar dan opeens hoort ze haar naam. Een vriendelijke blonde jongen, Motoki, vindt dat ze een goede timing heeft. Ze komt precies als zijn werk begint. Hij nodigt haar uit om binnen te komen, ze hebben namelijk een nieuw spel, Sailor V. Bunny probeert het nieuwe spel, maar erg goed gaat het niet. Motoki doet het haar voor. Bunny begint te blozen. Ze is heel gelukkig, omdat ze zo dicht bij Motoki zit. Maar dan zit Luna haar aan te staren. Bunny vraagt wat Luna hier nu doet. Motoki vraagt, hoe ze weet dat die kat Luna heet. Bunny antwoordt, dat ze dat gewoon weet. Motoki vertelt dan, dat Luna daar vaker komt. Hij dacht dat het een zwerfkat was. Opeens hangt Luna aan Bunny's mouw. Bunny schudt met haar arm, en roept dat ze nog niet naar huis wil. Luna laat los. Bunny pakt toch maar haar tas en vertrekt. Motoki merkt op dat het spel nog niet uit is. Bunny belooft dat ze snel weer terugkomt. Hij roept dat hij het altijd fijn vindt als zij langskomt. Een grote glimlach verschijnt op het gezicht van Bunny. Ze draait zich om naar Motoki en buigt dan even voor hem.

Buiten is Bunny kwaad op Luna, haar hele humeur is verpest. Luna vraagt of Bunny wel daar mag rondhangen als ze eigenlijk naar huis moet. Bunny antwoordt, dat ze dat wel mag met een goede reden. Luna is blij dat ze het eens zijn, want ze moet altijd klaar staan voor de opdracht. Bunny rent weg. Als Luna vraagt waar ze nu weer naartoe rent, antwoordt ze dat ze naar de waarzegger gaat, om nog wat over Motoki te vragen. Maar als ze daar aankomt, is de oude man weg. Ze twijfelt of ze naar de nieuwe waarzegster zal gaan. Ze wilde het graag aan de oude man vragen, maar ze is ook erg nieuwsgierig. Luna heeft ondertussen Bunny ingehaald. Bunny besluit het lot te laten beslissen door haar schoen te werpen. Ze gooit hem omhoog en hij belandt boven op het hoofd van de jongen met het zwarte haar. De jongen is boos en vertelt Bunny dat als ze ooit een vriendje wil, ze zich wel wat meer als een dame moet gedragen. Bunny pakt haar schoen terug en steekt haar tong uit. De jongen loopt weg. Ze vindt dat hij haar helemaal onzeker maakt en dat hij zich nogal wat verbeeldt. Ze loopt weg.

Ondertussen bij de nieuwe waarzegster wacht er een hele rij jonge mensen. Umino zit binnen. De waarzegster laat de kaarten bewegen zonder ze aan te raken. Umino is onder de indruk. Een kaart begint te gloeien en te zweven. Ze vertelt dat het de kaart van de duivel is en dat Umino geliefd is bij de duivel. Umino lijkt wel gehypnotiseerd. De waarzegster beveelt hem alleen nog zijn eigen verlangens te volgen en hij gehoorzaamt. De kaart zweeft naar hem toe en verdwijnt onder zijn jas. De waarzegster lacht, spoedig zal ze de menselijke energie kunnen opzuigen.

Bunny loopt met Luna over straat en komt haar vader tegen, die boodschappen doet voor haar moeder. Bunny zwijmelt over Motoki en dat hij vast net zo lief is als haar vader. Haar vader vraagt dan wat ze op straat doet, ze moet toch na school meteen naar huis? Ze zegt sorry. Haar vader ziet Luna en vraagt wat dat voor kat is. Bunny zegt dat het haar vriendinnetje is.

De volgende dag op school vraagt Naru aan Bunny of Umino nog iets gezegd heeft tegen haar. Bunny vraagt wat hij dan had moeten zeggen. Naru lacht en zegt dat Umino hartstikke stapel op haar is. Bunny schrikt. Naru vertelt dat hij te verlegen is om het te zeggen. Meteen klinkt Umino's stem die vraagt of Bunny met hem uit wil. Umino heeft geen schooluniform aan, maar een net pak. De meisjes vragen wat er met hem aan de hand is. Geen schooluniform is namelijk vragen om moeilijkheden. Het maakt Umino allemaal niks uit. Hij vraagt nog eens of Bunny met hem uit wil. Naru vraagt hoe het komt dat hij ineens zoveel lef heeft. Mevrouw Haruna staat opeens achter Umino en vraagt waarom hij geen uniform aanheeft. Hij geeft geen antwoord, maar haalt een broodje uit zijn tas en begint het op te eten. Haruna wordt boos en vraagt wat dit te betekenen heeft. Umino loopt langs haar en gooit haar rok omhoog waardoor de roze onderbroek met een smiley van mevrouw Haruna even te zien is. Onder Umino's jasje begint de kaart te gloeien. Mevrouw Haruna begint te huilen en schreeuwt dat Umino haar voor de hele school voor gek heeft gezet!

In de klas zit Umino hardop te lachen om een stripboek. Haruna waarschuwt dat hij ermee op moet houden, maar hij luistert niet. Als ze naar Umino toe wil lopen, laat een andere jongen haar struikelen. Hij lacht gemeen en onder zijn jasje gloeit ook een kaart. Als Haruna vraagt waarom hij dat deed, antwoordt hij dat ze beter uit moet kijken. Ondertussen blijft Umino lachen om het boek. Bunny kijkt bezorgd naar haar klasgenootjes.

Buiten hebben Naru en Bunny het over de jongens. Naru vertelt dat ze alle twee naar de waarzegster zijn geweest. Dan klinkt er glasgerinkel. Umino en een stel andere jongens zijn een ruit aan het ingooien. Bij allemaal gloeit er een kaart op onder hun jasje. Een leraar probeert er iets van te zeggen, maar de jongens gaan gewoon door en waarschuwen de leraar dat hij niet altijd zo'n grote mond kan opzetten.

De waarzegster staat net buiten het schoolterrein en verzamelt energie via een kaart. Jedyte verschijnt ook weer met een bol van energie.

Bunny en Naru komen eraan gerend en ze vragen de jongens of ze soms gek geworden zijn. Umino begroet Bunny als "lekker ding". Bunny wordt boos en vindt dat hij niet zo tegen haar mag praten. Umino grijpt haar vast en wil een zoentje. Bunny begint te huilen. Umino en de andere jongens lopen maar liever weg. Luna zit in de bosjes en voelt dat er iets niet klopt. Naru zegt dat Bunny kan ophouden, de jongens zijn al weg. Meteen stopt Bunny met huilen en lijkt het alsof er niets aan de hand is geweest.

Op straat denkt Bunny over het gebeurde na. Ze wil weten wat er aan de hand is. Luna vertelt dat er volgens haar kwade machten aan het werk zijn. Bunny vraagt wat er met Umino aan de hand is. Luna antwoordt dat ze bang is dat hij onder invloed is van de kwade machten. Bunny denkt dat het iets te maken heeft met de waarzegster, omdat de jongens raar begonnen te doen nadat ze daar geweest waren. Luna geeft Bunny een complimentje en zegt dat denkt als een detective. Bunny denkt meteen dat ze dan wel een cadeautje heeft verdiend, maar Luna vindt dat ze daarvoor toch harder zal moeten werken. Bunny vraagt of ze dan weer moet vechten. Dat vindt ze zo griezelig. Luna wordt een beetje boos.

In een steegje naast het huis van de waarzegster staan Bunny en Luna. Luna wil dat Bunny zich verandert in Sailor Moon. Eindelijk is Bunny zover. Ze staat klaar, maar ze is de woorden vergeten. Luna zegt ze nog maar even voor en dan verandert Bunny echt in Sailor Moon.

Binnen prijst de waarzegster de betoverde jongens voor hun werk, maar nu moeten ze de hele stad onveilig maken. Maar dan verschijnt Sailor Moon. Ze geeft haar speech, maar dan begint de waarzegster met vlijmscherpe kaarten te gooien. Sailor Moon laat zich op de grond vallen en roept tegen de waarzegster dat ze moet uitkijken. Het is gevaarlijk om met zulke scherpe kaarten te gooien. Luna herinnert Sailor Moon eraan dat ze niet moet zeuren, maar strijden. Sailor Moon staat weer op. De waarzegster verandert in een groen soort monster en beveelt de jongens Sailor Moon te grijpen. De jongens krijgen ook een groene kleur en komen op Sailor Moon af. Sailor Moon rent weg, maar komt dan bij de muur. Ze zegt dat als ze nog een stap dichterbij komen, het ze zal spijten. Hier trekken de jongens zich niks van aan en ze komen dichterbij. Sailor Moon wordt bang. Opeens vliegt er een roos voorbij en deze raakt het monster. De jongens blijven als bevroren staan. Het is Tuxedo Mask. Hij vertelt Sailor Moon dat ze nooit moet opgeven, al lijkt het nog zo hopeloos. Dan verdwijnt hij weer. Sailor Moon krijgt weer hartjes in haar ogen en bedankt Tuxedo Mask. Opeens valt het monster haar vanachter aan, met een soort haarklauwen. Ze springt net op tijd opzij en het monster raakt de grond. Sailor Moon vraagt wat ze moet doen, en Luna roept dat ze haar diadeem moet werpen! Sailor Moon ontwijkt nog een aanval en ligt dan op de grond. Ze pakt haar diadeem en gooit het naar het monster. Deze verandert in een hoopje zand en ook haar tarotkaart verdwijnt. Jedytes bol van energie verdwijnt dan ook. De kaarten van de jongens verdwijnen ook en ze veranderen allemaal weer terug. Sailor Moon loopt weg.

De volgende dag op school vertelt Naru aan Umino wat hij allemaal heeft uitgehaald en hij zakt steeds dieper in de put. Hij loopt weg, maar dan komt Bunny en ze roept heel vrolijk goedemorgen. Umino wil zijn excuses aanbieden voor wat er gebeurd is, maar Bunny zegt dat het wel goed zit. Umino is daar erg blij mee en zegt dat als zij de fouten van anderen zo snel vergeeft, hij daar een voorbeeld aan zal nemen. Hij bedankt haar voor haar hulp, draait zich om en loopt weer terug naar school. Bunny kijkt dan niet zo blij en zegt dat ze daar toch echt de kriebels van krijgt. Dan gaat de schoolbel. Bunny schrikt en wil naar school rennen, maar dan struikelt ze.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?