YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

3: Het geheime programma

Koningin Peryllia vraagt Jedyte waar de energie blijft, die hij beloofd had. Jedyte vraagt om wat meer geduld, hij heeft een nieuw plan bedacht. De koningin hoopt dat hij ditmaal meer succes heeft. Jedyte verzekert haar dat alles goed komt, hij heeft nu ondersteuning van een nieuwe dienares. Koningin Peryllia waarschuwt hem, dat de volledige verantwoordelijkheid bij hem ligt. Hij weet wat er gebeurt als hij faalt.

Het is laat in de avond. Bunny luistert naar de radio, naar een romantisch gedicht. Naru luistert op haar eigen kamer ook naar dit programma en mevrouw Haruna, de lerares, luistert er ook naar en staat wild door haar kamer te springen. Na het gedicht wordt verteld dat het komt van een meisje dat zich dromende Haruna noemt. Bunny schrikt op omdat haar lerares ook zo heet, maar denkt dan dat dat onmogelijk is. Op de radio wordt verteld dat je je liefdesbrieven kan toesturen naar Romantico Middernacht, en dat iedereen, van wie een brief in de uitzending wordt voorgelezen, een mooie bloembroche krijgt. Bunny wil ook graag zo'n broche winnen. Op dat moment komt Luna de kamer binnenlopen. Luna springt naar de radio. De presentator sluit ondertussen het programma af. Luna probeert Bunny's aandacht te trekken, maar Bunny zit na te denken over het programma. Ze heeft nog nooit een liefdesbrief geschreven en aan wie zou ze die brief dan moeten schrijven. Luna schreeuwt heel hard "Bunny" en eindelijk luistert ze. Luna vindt dat Bunny beter naar bed kan gaan, want anders komt ze morgen weer te laat op school. Bovendien snapt ze niet wat Bunny aan zo'n programma vindt, zij is toch uitverkoren om het kwaad te bestrijden? Ze heeft wel wat belangrijkers te doen. Bunny kruipt onder de dekens.

De volgende dag leest Bunny's vader in de krant dat er een vreemde slaapziekte heerst. Wie dat krijgt, gaat slapen en wordt niet meer wakker. Het lijkt hem ook wel wat, dan kan hij eindelijk eens een keertje uitslapen. Bunny's moeder zegt dat hij daar geen tijd voor heeft, hij moet zijn brood verdienen. Hij geeft haar gelijk, hij moet er trouwens niet aan denken de hele dag te slapen, zij kookt veel te lekker. Dan horen ze Bunny roepen dat ze al weer te laat komt. Bunny's moeder was vergeten haar te roepen. Bunny pakt snel een boterham van tafel en rent naar school.

Helemaal buiten adem komt ze op school aan. Bunny ziet dat de hele klas er al is, maar mevrouw Haruna is er nog niet. Bunny vraagt aan Naru, waar Haruna is, maar die weet het ook niet. Umino zegt, dat Haruna nog nooit te laat op school is gekomen. Uiteindelijk komt mevrouw Haruna toch. Ze laat haar boeken uit haar handen vallen, ze struikelt over het opstapje bij haar bureau en ze ziet er erg moe uit. Ze heeft een bloemenbroche op. Ze gaapt. Dan wil ze iets voorlezen uit een boek, maar het boek valt uit haar handen. Ze zegt dat ze te moe is om les te geven en dat ze zelf maar iets moeten gaan doen. De bloemenbroche zuigt de energie uit mevrouw Haruna en ze valt in slaap. De klas is heel verbaasd. Umino vraagt of Bunny weet wat er met mevrouw Haruna aan de hand is, maar ze vraagt aan hem, hoe zij dat moet weten en dat hij het maar aan iemand anders moet vragen. Maar een ding weet Bunny wel: vandaag geen straf voor het te laat komen.

Luna loopt langs de speelhal. Ze vraagt zich af waarom Bunny niet naar haar luistert, nu zal ze weer voor straf op de gang moeten staan. Op dat moment gaat het rolluik omhoog en Motoki begroet Luna. Zij begint ijverig te miauwen en hoopt dat hij haar niet heeft horen praten. Motoki vraagt of Bunny er niet bij is vandaag. Dan zegt hij dat ze natuurlijk nu op school zal zijn. Motoki zegt dat hij een beetje melk voor haar zal halen en hij loopt naar binnen. Luna wenst dat Bunny haar net zo goed begreep als Motoki. Er rijdt een ambulance voorbij met sirenes. Luna vraagt zich af wat er aan de hand is.

Op school wordt de slapende mevrouw Haruna de ambulance ingedragen. De leerlingen kijken door het raam naar buiten. Bunny vertelt dat ze niet wist dat lesgeven zo vermoeiend kan zijn. Naru had op het journaal gezien dat er een slaapziekte heerst en als je dat hebt kun je niet meer wakker worden, net als mevrouw Haruna. Bunny vraagt of je dan net zo lang kunt slapen als je wilt. Dat lijkt haar wel leuk. Haar klasgenoten kijken haar verbaasd aan. Bunny legt uit dat je dan nooit zou hoeven op te houden met dromen. Dat lijkt haar fantastisch.

In het gebouw van het radiostation vraagt een man zich af hoe het toch komt dat ze allemaal brieven krijgen voor Romantico Middernacht, een programma dat ze helemaal niet uitzenden. Een vrouw biedt aan om ze van hem over te nemen. Dat vindt de man erg aardig. De vrouw begint te lachen en haar ogen beginnen rood te gloeien. Ook zij heeft een bloembroche op.

Bunny en Naru lopen door de stad en Bunny vraagt of Naru ook naar Romantico Middernacht luistert. Naru vertelt dat ze zelfs al een hele berg brieven heeft opgestuurd naar de zender. Bunny vraagt voor wie ze die dan heeft geschreven en Naru antwoordt dat ze erboven heeft geschreven: aan mijn toekomstige vriendje. Bunny vindt dat een heel goed idee. Dan botst ze tegen iemand op. Ze biedt meteen haar excuses aan, maar ziet dan dat het een lantaarnpaal is. Dan hoort ze de jongen met het zwarte haar lachen. Hij zegt spottend dat het heel beleefd is om een lantaarnpaal je excuses aan te bieden. Hij zegt dat ze misschien last heeft van lentekriebels en loopt lachend weg. Bunny is kwaad op de jongen, maar Naru vindt hem een lekker ding. Bunny is het daar niet mee eens, ze kan hem niet uitstaan!

Thuis bereidt Bunny zich voor om een liefdesbrief te schrijven. Luna vindt dat het niks uithaalt als je niet weet aan wie je hem moet schrijven. Bunny zegt dat Luna stil moet zijn, ze leidt Bunny af. Bunny zucht en schrijft: aan mijn toekomstige vriendje. Ze speelt wat met haar pen, maar ze kan niks verzinnen. Ze denkt, dat ze misschien niet genoeg schrijftalent heeft. Luna zegt dat het probleem niet is. Dan heeft Bunny een goed idee, ze gaat naar de presentator van het programma, die kan haar vast wel vertellen hoe ze een liefdesbrief moet schrijven. Luna is verbijsterd. Bunny zegt, dat Luna mee moet en Luna rent haar maar achterna.

Aangekomen bij het radiostation, vertelt de bewaker Bunny dat zij helemaal niet zo'n programma uitzenden. Hij stuurt haar naar huis. Bunny snapt er niks van. 's Avonds op haar slaapkamer luistert Bunny naar de radio en het programma begint weer. De zender klopt. Bunny vindt dat die portier gewoon maar wat zegt. Maar Luna kijkt in de krant en daarin staat dat die zender op dat tijdstip een heel ander programma uitzendt. Bunny denkt dat het een vergissing moet zijn. Dan hoort Bunny dat de volgende brief komt van Naru.

In de studio leest Jedyte Naru's brief voor en de vreemde vrouw staat erbij.

De volgende dag op school heeft Naru een pakje. Een meisje vraagt of dat zo'n bloembroche is en Naru bevestigt dat. Ze kreeg het pakje die ochtend binnen via de post. Bunny zegt dat ze snel het pakje moet openmaken. Naru pakt het uit en er komt een mooie bloembroche uit. Dan merken ze, dat het dezelfde is als die van mevrouw Haruna, en komen er zo achter dat dromende Haruna echt de schuilnaam van hun lerares was. Naru doet de broche op. Deze begint haar energie op te zuigen. Naru begint zich moe te voelen en valt in slaap. De meisjes schrikken. Bunny probeert Naru wakker te schudden, maar dan begint de broche ook haar energie op te zuigen en valt ze ook in slaap.

Bunny droomt dat ze langs de volle maan vliegt. Dan komt ze Tuxedo Mask tegen. Bunny vraagt of hij ooit haar vriendje zal worden. Hij antwoordt dat dat zomaar zou kunnen gebeuren. Bunny is helemaal blij. Ze zegt dat hij dan wel zijn gezicht moet laten zien en hij vindt het goed. Maar net als hij zijn masker af wil zetten, wordt Bunny wakker gemaakt door een schreeuwende Luna.

Bunny ligt in een bed in een ziekenhuis. Naru ligt in het bed naast haar nog te slapen. Luna vertelt dat er iets niet pluis is bij de radiozender en dat ze op onderzoek uit moeten gaan.

Jedyte staat weer met zijn bol energie en de vreemde vrouw staat bij hem. Ze hebben al veel energie verzameld. Jedyte had nooit verwacht dat er zoveel energie schuil ging in verliefde mensen. De bloembroche brengt ze in slaap en tapt de energie van hun dromen af. Maar nu moeten ze weer verder met hun programma, Romantico Middernacht.

Bij het radiostation vraagt Bunny aan Luna hoe ze naar binnen moeten, die portier stuurt hen zeker weten weer weg. Luna heeft een ideetje. Ze maakt een salto door de lucht en er komt een mooie roze vulpen tevoorschijn. Luna legt uit dat Bunny zich in elk beroep kan veranderen dat ze wil met die pen door eerst de magische woorden uit te spreken. Dus Bunny roept "Macht van de maannevel, verander mij in een beeldschone omroepster" en ze verandert in een jonge vrouw met kort haar, die wel lijkt op een omroepster. Luna zegt dat ze dat beeldschoon de volgende keer wel kan weglaten. Bunny zegt een beetje arrogant dat ze geen tijd hebben voor discussie en vraagt of Luna meekomt. Luna waarschuwt haar dat hoogmoed komt voor de val. En ja hoor, Bunny struikelt door haar hoge hakken.

Jedyte leest een gedicht voor in de studio. Bunny en Luna kijken naar binnen. Bunny vindt de presentator wel een knappe vent. Luna herinnert Bunny eraan dat hij wel hun vijand is. Dan ziet Luna dat al het personeel op de grond ligt te slapen. Luna schrikt ervan dat hij de studio in zijn macht heeft. Bunny zegt dat hij eens wat zal beleven. Ze stroopt haar mouwen op en loopt naar binnen. Ze loopt langs Jedytes dienares en gaat tegenover Jedyte zitten. Ze waarschuwt de mensen voor de broche, die is gevaarlijk en als ze er een hebben ontvangen, mogen ze het pakje absoluut niet open maken. Jedyte vraagt wat dit voor onzin is. Bunny waarschuwt dat het zinloos is liefdesbrieven te schrijven, als degene van wie je houdt ze nooit ontvangt. Luna zegt dat ze dat al de hele tijd heeft gezegd. Jedyte vraagt wie Bunny is. Dan springt de dienares door de ruit heen. Luna roept dat Bunny moet uitkijken. Bunny ligt op de grond. De dienares verandert in een monster. Luna roept dat het monster het kwaad is en ze rennen de studio uit, achterna gezeten door het monster. Luna roept dat Bunny nu echt iets moet gaan doen, dus Bunny verandert in Sailor Moon. Sailor Moon geeft haar speech voor Jedyte en het monster. Luna is blij dat ze in actie komt. Jedyte zegt dat zij dus diegene is die zijn plannen steeds heeft gedwarsboomd. Sailor Moon antwoordt dat hij dus de aanvoerder van de kwade machten is. Jedyte stelt zichzelf voor en dan valt het monster aan. Sailor Moon ontwijkt een paar aanvallen en springt dan door een gat in het plafond op het dak. Maar het monster volgt haar en blijft aanvallen. Luna roept dat ze haar diadeem moet werpen. Sailor Moon pakt haar diadeem en werpt. mis! Het monster lacht haar uit, maar Sailor Moon zegt waarschuwt haar. Het diadeem komt terug als een boemerang en raakt het monster alsnog. Het monster is vernietigd. Dan is Jedyte aan de beurt. Hij vraagt Sailor Moon of ze zo dom om ook met hem te willen vechten en noemt haar spottend kleintje. Sailor Moon werpt haar diadeem, maar Jedyte stopt het midden in de lucht. Sailor Moon vindt dat niet eerlijk. Dan wil ze Jedyte een trap geven, maar ze botst op een soort krachtveld en valt op de grond. Luna roept dat ze moet uitkijken. Jedyte komt op haar af, maar dan landt er een roos vlak voor zijn voeten. Jedyte kijkt in het rond en verdwijnt dan in een zwart gat. Sailor Moon is ervan overtuigd dat de roos van Tuxedo Mask komt en ze heeft gelijk. Hij vliegt door de lucht en hij zegt dat ze elkaar spoedig weer zullen zien. Sailor Moon krijgt weer hartjes in haar ogen.

De volgende ochtend wordt iedereen wakker. Op school schrijft Bunny een liefdesbrief aan Tuxedo Mask. Naru pakt de brief op en vraagt waarom zij nog een liefdesbrief schrijft. Romantico middernacht is toch immers afgelopen? Bunny zegt dat ze de brief aan hem zelf wil geven en dat Naru hem terug moet geven. Naru zegt lachend dat ze brief eerst op spelfouten nakijkt. Bunny roept dat ze niet mag kijken en rent Naru achterna. Mevrouw Haruna komt de klas binnen en zegt dat ze zich geen zorgen hoeven te maken. Ze is weer helemaal beter, dus kunnen ze verder gaan met de lessen. Op dat moment lopen Naru en Bunny haar voorbij. Als Haruna hoort van de liefdesbrief wil ze hem ook lezen en loopt ze de twee achterna. De klas kijkt verbaasd naar de drie. De arme Bunny roept: "O, nee!"

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?