YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

4: De afvalrace

Bunny komt net uit bad. Ze gaat op de weegschaal staan en begint te huilen omdat ze aangekomen is. Haar ouders proberen haar gerust te stellen, maar haar broertje zit haar flink te plagen. Haar ouders, broertje en Luna adviseren Bunny om meer te bewegen en minder te eten. Luna maakt ondertussen een tekening van een dikke Bunny, die wordt hier boos om.

De volgende dag op school besluit Bunny in de pauze om niets te eten. Umino biedt zijn eten aan, maar het ziet er niet echt lekker uit. Even later zit Bunny buiten met haar vriendinnen over afvallen te praten. Dan kijken ze allemaal naar miss Haruna, ze is flink afgevallen. Umino laat foto's zien waarop je kunt zien dat miss Haruna is afgevallen. Bunny en Naru willen weten hoe Umino aan die foto's komt, maar dat wil hij niet zeggen. De twee meiden rennen achter Umino aan, die zich weet te verstoppen in een steeg. Bunny ziet Umino en wil weten waar die fitnessstudio is. Bunny en haar vriendinnen gaan meteen een kijkje nemen bij de studio. De meiden beginnen te trainen onder leiding van Jedyte, maar de training valt hen zwaar. Opeens is Bunny verdwenen. Ondertussen overtuigt Jedyte de andere meiden ervan dat de cabines, waar ze in moeten gaan, hen slanker maakt. De meiden, niet vermoedend dat het een val is, stappen vol enthousiasme naar binnen. Jedyte stelt ondertussen Koningin Peryllia op de hoogte van wat hij aan het doen is. Als de meiden onder de cabines vandaan komen, is al hun energie weg. Jedyte overtuigt hen ervan dat ze heel mooi zijn, terwijl dit niet zo is. Naru en de andere meiden vertrekken zonder Bunny en dit vindt ze niet leuk.

Bunny heeft honger en ziet een klein jongetje eten. Onbedoeld maakt Bunny het jongetje aan het huilen. Terwijl ze naar een poster van Sailor V kijkt, valt Bunny bijna om. Gelukkig is Motoki er om haar op te vangen. Bunny is helemaal gelukkig dat ze in de armen van Motoki ligt en begint te fantaseren. Ondertussen geeft Motoki Bunny wat te eten. Luna kijkt door het raam naar binnen. Motoki vertelt Bunny dat ze niet te dik is en stelt haar gerust. Meteen is Bunny blij en gaat eten kopen. Dan komt ze Mamoru tegen. Ze beginnen ruzie te maken. Luna, die eraan komt lopen, kiest de kant van Mamoru. Bunny en Luna gaan naar het park, waar Luna Bunny erop wijst dat miss Haruna opeens wel heel mager is geworden. Bunny gaat weer naar de fitnessstudio. In de studio ziet Luna miss Haruna lopen. Luna volgt haar en komt erachter wat er aan de hand is. Ze waarschuwt meteen Bunny. Bunny transformeert in Sailor Moon. Jedyte en Sailor Moon beginnen te vechten. Luna maakt Bunny wijs dat als ze vecht, ze dan slank wordt, en dat geeft Bunny de kracht om Jedyte weer te verslaan.

Bunny zit weer in bad en als ze daarna weer op de weegschaal gaat staan, ontdekt ze tot haar grote schrik dat ze weer is aangekomen. Ze begint weer te huilen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?