YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

5: Het nieuwe huisdier

Het is nacht. Bunny heeft een slechte droom. Ze droomt dat ze wordt achtervolgd, maar uiteindelijk redt Tuxedo Mask haar. Dan hoort ze een gil. Ze wordt wakker. Het is haar broertje dat zo gilt, omdat Luna op zijn bed zit. Bunny gaat kijken wat er aan de hand is. Ze plaagt haar broertje, omdat hij bang is voor katten. Tijdens het ontbijt probeert Bunny haar ouders ervan te overtuigen dat Luna moet blijven en ze maakt hierover ruzie met Shingo.

Op weg naar school adviseert Bunny Luna om vriendschap te sluiten met Shingo. Als Luna later alleen langs een dierenwinkel loopt, krijgt ze een idee hoe ze dit moet aanpakken.

Jedyte en koningin Peryllia zijn ondertussen aan het praten hoe ze menselijke energie moeten stelen. Jedyte heeft een idee.

Op school zijn Bunny en Naru aan het praten over Shingo en zijn angst voor katten. Umino vertelt dat hij als baby gebeten is door een krokodil, maar dat geloven ze niet. Als Shingo vrij is, probeert Luna hem voor zich te winnen, maar Shingo schrikt zich te pletter. Mika, een meisje in de klas van Shingo, helpt hem. Samen lopen ze naar huis en besluiten ze in een winkel te gaan kijken. Het is een dierenwinkel. Maar de konijnen die ze daar hebben, zorgen ervoor dat de mensen gehypnotiseerd worden. Dit gebeurt ook met Shingo. Hij koopt zo'n konijn. Bunny en Luna zitten in Bunny's kamer te praten als Shingo binnenkomt. Luna probeert opnieuw Shingo voor zich te winnen, maar hij geeft haar een schop. Bunny begint te huilen.

De volgende dag op school ziet Bunny dat veel meiden zo'n konijn hebben. De meiden zijn helemaal doorgedraaid en stappen midden in de les naar huis. Bunny en Naru bespreken dit probleem. Bunny besluit te kijken bij die dierenwinkel om dit probleem op te lossen. In die dierenwinkel komt ze Luna tegen, die dit niet vertrouwt. Bunny raakt betoverd door een konijn. Gelukkig duwt Luna het konijntje weg, zodat Bunny weer normaal wordt. Bunny probeert dit bij Shingo te doen. Hij rent weg en ze besluiten erachter aan te gaan. Bunny transformeert in Sailor Moon. Alle gehypnotiseerde kinderen zijn in de dierenwinkel als Sailor Moon binnenkomt. De vriendelijke verkoopster van de winkel verandert in een monster en de kinderen ook. Ze vallen de bange Sailor Moon aan. Sailor Moon valt aan en maakt de kinderen weer normaal, maar het monster valt haar nu aan. Bunny wordt gepakt door het monster. Ze richt haar diadeem op de staart en het monster is verslagen. Shingo denkt dat Sailor Moon Sailor V is en probeert haar handtekening te krijgen. In ruil voor de handtekening accepteert Shingo Luna. Sindsdien zijn Luna en Shingo vrienden.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?