YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

7: Sterrenslag

Het verhaal begint met koningin Peryllia en haar handlanger Jedyte. Ze praten over de prestatiedruk die ouders opleggen aan hun kinderen en ze vinden dat ze dat moeten benutten.

Bunny leest een tijdschrift. Ze ligt helemaal dubbel om een artikel als haar moeder geïrriteerd binnenkomt. Als Bunny het artikel laat zien begint ze ook te lachen, maar dat duurt niet lang. Ze begint Bunny meteen weer op haar huiswerk te wijzen. Haar moeder heeft maar één wens: ze mag niet blijven zitten. Bunny begint te huilen en zegt dat er goede leerlingen zijn en slechte leerlingen en dat zij het niet kan helpen dat ze bij de slechte hoort en dat ze het altijd op haar kop krijgt terwijl ze het niet kan helpen.

Onder het huiswerk maken zegt Luna dat ze de prinses moet gaan zoeken en dat ze daarmee moet vechten, maar Bunny heeft daar helemaal geen zin in.

Luna praat tegen een computer over Sailor Moon of ze wel betrouwbaar en geschikt is. Ook praat ze over de prinses of ze al is gevonden en dat ze bijzondere energie voelt van een bepaalde persoon. Dat moet ze gaan uitzoeken.

Bunny staat met twee vrienden bij de kluisjes op school naar een aantal cijfers te kijken. Ami is weer de beste van de klas, ze zou zelfs de beste leerling van het hele land zijn. Daarom en omdat haar ouders waarschijnlijk rijk zijn, denken de twee vrienden dat ze zeker erg over het paard getild is. Die willen niks met haar te maken hebben. Maar Bunny is best wel in haar geïnteresseerd, ze zou best wel net zo slim als Ami willen zijn.

Bunny ziet Ami op straat lopen. Plotseling valt Luna Ami aan, maar Ami trekt zich er niets van aan en begint het poesje te aaien. Dan roept Bunny Luna terug en begint met Ami te praten. Ze vindt haar best wel aardig en denkt dat ze haar het "geheim" van het halen van goede cijfers kan vertellen. Ze besluiten om samen naar de speelhal te gaan. Ami blijkt dan ook nog eens beter te zijn in het spel dat Bunny graag speelt. Maar dan kijkt Ami op haar horloge en merkt dat ze al laat is voor de cursus die ze volgt omdat ze zich toch verveelt. Ze gaat snel weg.

Motoki komt aangelopen en zegt tegen Bunny dat haar vriendin een diskette heeft vergeten. Bunny baalt daarvan omdat hij niet voor haar naar buiten kwam. Ze neemt de diskette mee. Bunny gaat maar achter Ami aan naar het gebouw waar de cursus plaats vindt. Als ze voor dat gebouw staat komt ze erachter dat het een Christal Disk is. Ze overlegt met Luna of Ami nou bij de goeden of slechten hoort. Dan komt Mamuro langs en vraagt of het de kat was die aan het praten was Ze schrikken zo erg dat ze maken dat ze wegkomen. Als ze om de hoek zijn komt Bunny erachter dat ze de diskette is vergeten terug te geven. Luna wil zo graag weten wat er op die diskette staat dat ze besluiten om naar het computerlokaal op school te gaan om te kijken wat er op staat. Maar Bunny weet niet hoe ze met computers moet omgaan, gelukkig weet Luna er wel raad mee. Ze starten de diskette op en er komt een raar geluid uit! Het is een hersenspoeldiskette.

Bunny en Luna gaan terug naar het gebouw van de cursus en Bunny laat zich veranderen doormiddel van haar transformatie in een arts en loopt dan de school binnen. Bij het goede lokaal aangekomen zegt ze dat iedereen moet stoppen en van de computers af moet blijven, maar iedereen kijkt haar gehypnotiseerd aan. Ami springt op en zegt dat ze geen recht heeft om de cursus te onderbreken. Dan zegt Luna dat Bunny zich moet veranderen in Sailor Moon. Plots pakt de lerares Ami vast en zegt dat zij de duivel is die verantwoordelijk is voor het aftappen van de energie uit de hersens van genieën. Sailor Moon en Luna snappen er nu niks meer van. Ami dus is helemaal niet slecht? Sailor Moon beveelt de lerares Ami los te laten, omdat de genialiteit alleen maar gebruikt mag worden bij vrede en als het de mensheid dient. De lerares schreeuwt dan een vraag. Waarom vallen de appels van de boom? Sailor Moon geeft een fout antwoord waardoor ze wordt bestraft door vlijmscherpe papieren die pijlsnel in haar richting vliegen. Luna geeft snel het goede antwoord en op het moment dat Sailor Moon het antwoord herhaald zijn de blaadjes verdwenen. De lerares schreeuwt de volgende vraag. Wat is de aantrekkingskracht van de aarde? Leg dit uit in 50 woorden. Als Sailor Moon deze keer fout antwoordt zullen alle gehypnotiseerde leerlingen haar aanvallen. De lerares drukt dan het hoofd van Ami tegen het beeldscherm en schreeuwt dat het tijd is om haar energie af te gaan tappen. Maar dat mislukt omdat Ami de Christal Disk niet in haar computer heeft gedaan. Ami verzet zich en er verschijnt een teken op haar voorhoofd. Luna herkent dit teken direct, het is het teken de Mercurius strijdster! De lerares staat nu op het punt dat ze Ami wil vermoorden met een enorme hakbijl. Maar net als ze toe wil slaan rolt Luna een stafje naar Ami en zegt dat ze 'Macht der Mercurius nevel, verschijn!' moet zeggen. Ami doet dat en verandert in Sailor Mercurius. Dan zegt Luna tegen haar dat ze 'Zeepbellen, overwin!' moet zeggen en dat doet ze. De lerares ziet niks meer en zit in de val. Nu is Sailor Moon aan de beurt. Ze pakt haar diadeem vast en gooit die tegen de lerares aan, waardoor ze verdwijnt. Dan is alles weer normaal en de leerlingen ontwaken.

Als ze dan op het schoolplein staan zegt Ami dat ze het fijn vindt dat ze Bunny heeft ontmoet, maar Bunny denkt eigenlijk maar aan één ding, dat ze nog veel van Ami kan leren.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?