YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

9: Geen tijd

Jedyte vertelt aan de koningin van het kwaad dat er een tweede Sailor Strijdster verschenen is: Sailor Mercurius. Hij doet ook zijn nieuwe plan om energie van mensen te stelen uit de doeken. Hij zal daardoor de tijd van de mensen gebruiken.

Bunny en Ami wandelen door het centrum van de stad. Ami vindt het prachtig, ze is hier nog nooit geweest. Vroeger studeerde ze immers heel de tijd. Bunny en Ami gaan verschillende winkels binnen en kijken naar de kleedjes, boeken, zonnebrillen en nog veel meer. Uiteindelijk komen ze bij een nieuwe winkel waar gigantisch veel mensen staan. Bunny zegt dat het een horlogewinkel is waar kortingen zijn van 50 tot 70%. Ami en Bunny gaan er meteen naartoe. De klokken zijn fantastisch mooi. Er is zelfs een klok in de vorm van een kat die op Luna lijkt! Bunny wilt de klok kopen, maar ze heeft jammer genoeg geen geld. Zo zal ze nooit op tijd op school komen. Ami troost haar door te zeggen dat zij Bunny morgenvroeg wel op tijd zal komen afhalen om naar school te gaan. De twee vriendinnen gaan weer naar huis.

Wanneer ze thuis komt, krijgt Bunny een verrassing van haar moeder. Het cadeautje is precies wat ze wilde, de wekker die op Luna lijkt! Bunny's moeder heeft de klok gekocht in de nieuwe horlogewinkel. Luna vindt de klok maar niets, ze vindt het zelfs lelijk en vindt dat ze er helemaal niet op lijkt. Maar Bunny luistert niet naar haar en gaat gewoon slapen. De tijd gaat verder tot het middernacht is. Dan gebeurt er iets mysterieus met de klok van Bunny. De klok begint te gloeien en zendt een straal uit op Bunny. Luna merkt het en krijgt een vermoeden. De volgende morgen belt Ami aan bij Bunny om haar op te halen. Maar Bunny's moeder zegt dat Bunny al vroeg vertrokken is, ze is al weg! En inderdaad, Bunny zit al op school, samen met enkele andere leerlingen. Ze lijken allemaal erg gehaast en hebben blijkbaar een druk programma. Ze vinden het ongehoord dat de andere leerlingen er nog niet zijn en besluiten dan te vertrekken. Ze hebben wel betere dingen te doen.

Ami is ondertussen nog steeds op weg naar school. Ze wandelt door de drukke straten en merkt dat iedereen erg gehaast is. Zelfs de winkels zijn al open, terwijl die normaal veel later opengaan. Dan komt Luna aangelopen. Ze heeft Bunny's wekker op haar rug gebonden. Ze zegt tegen Ami dat ze de wekker moet onderzoeken, er is namelijk iets heel vreemd mee aan de hand. Ami doet wat Luna haar vraagt en ze gaan op een bankje zitten. Voordat Ami de wekker open maakt, geeft Luna haar nog een minicomputer, waarmee kan ze speciale berekeningen uitvoeren. Dan breekt Ami de wekker open en er komt een vreemde straal uit de wekker. De straal vliegt weg. Ami bekijkt de wekker even en merkt op dat de wekker helemaal leeg is. Dit moet wel het werk van de kwade machten zijn. Ze moeten Bunny onmiddellijk waarschuwen.

De wekkers zijn inderdaad het werk van de kwade machten. De wekkers die in de nieuwe horlogewinkel verkocht worden, bezorgen de mensen veel haast, waardoor opwinding ontstaat. Jedyte haalt de energie uit deze opwinding en slaat deze op voor zijn koningin. Luna en Ami zoeken ondertussen nog steeds naar Bunny. Uiteindelijk vinden ze haar toevallig. Luna zegt tegen Bunny dat ze iets moet zeggen, maar Bunny zegt dat ze geen tijd heeft. Ze moet nog zoveel doen. Luna onderbreekt haar en zegt dat ze de horlogewinkel moeten binnendringen. Bunny gaat akkoord, maar vindt toch dat ze het snel moet doen. Ze transformeert dan ook meteen naar Sailor Moon. Op aandringen van Bunny transformeert Ami ook naar Sailor Mercurius. Zo gaan ze naar de horlogewinkel toe en dringen de winkel binnen. Ze wandelen door een donkere gang en uiteindelijk komen bij de verkoopster van de horlogewinkel. Die werkt uiteraard voor de kwade machten. Ze neemt haar ware gedaante en opent daarna de toegang tot een speciale klokkenwereld in een andere dimensie. Ze gaat er in en wordt gevolgd door Bunny en Ami.

Ze komen in een rare wereld terecht. Bunny en Ami kunnen het monster echter niet meer vinden. Ami haalt haar minicomputer te voorschijn. Daarmee kan ze deze wereld onderzoeken en misschien het monster vinden. Dan begint Sailor Moon plotseling kleiner te worden. Ze wordt bijna een baby! Ami zegt dat ze een stap terug moet zetten, waarna Bunny weer haar normale grootte krijgt. Ami vertelt dat in deze wereld de tijd vooruit en achteruit kan gaan. Het duurt lang voor de bewerkingen van de minicomputer voltooid zijn, maar uiteindelijk geeft de computer toch aan waar het monster zich bevindt. Ami wijst de weg en zo komen ze bij het monster aan. Bunny wilt meteen aanvallen, maar het monster houdt haar tegen. Ze zet de tijd bij Bunny en Ami stil waardoor ze niet meer kunnen bewegen. Ze zijn dus hopeloos verloren. Maar wat ze niet weten, is dat Tuxedo Mask hen gevolgd is tot in de horlogewinkel. Hij vernietigt de hoofdklok, die alle energie van de mensen opslorpt, waardoor ook het monster haar energie verliest. Ami en Bunny kunnen weer bewegen en vallen meteen het monster aan. Uiteindelijk verdwijnt het monster en komen Bunny en Ami weer in de gewone wereld terecht. Luna komt meteen naar hen toe gelopen en juicht van geluk. Sailor Moon en Sailor Mercurius hebben het probleem weer eens opgelost.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?