YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

10: De tempel der verliefden

Het verhaal begint bij koningin Peryllia en Jedyte. Koningin Peryllia vindt dat Jedyte veel fouten heeft gemaakt, maar ze geeft hem nog een kans om de energie van de mensen te stelen. Jedyte beloofd dat hij dat zal doen.

Bunny en Luna lopen op straat als een paar politieauto's voorbijrijden. Nieuwsgierig kijken ze de auto's na, maar dan zien ze Ami en ze groeten haar. Ami gaat naar bijscholing met de bus en Bunny vraagt zich verwonderd af of dat zo ver is dat ze er helemaal met de bus heen moet. Maar Ami zegt dat ze heel slim wil worden om een goede Sailorstrijdster te kunnen zijn en om Luna te kunnen helpen. Naru en een ander meisje komen bij het tweetal staan en vertellen een vreemd verhaal: het schijnt dat de bus, vol met passagiers, in rook is opgegaan. Vandaar al die politieauto's. De meiden, op Ami na, besluiten naar een tempel dicht in de buurt te gaan om talismannen te kopen. Die talismannen schijnen heel goed te zijn en verdrijven de boze geesten. Maar wat ze niet weten, is dat Jedyte daar op die tempel undercover werkt.

Rei zit bij het vuur en ze voelt dat er iets duivels nadert. Ondertussen loopt de opa van Rei, een kleine man, naar een groep schoolmeisjes die bij de tempel staan. Opa vraagt of de meisjes in de tempel willen werken, maar ze willen niet. Opa zit wat te flirten met de meiden, die giechelend de tempel verlaten. Jedyte kijkt de meiden na. Als Bunny en haar vrienden bij de tempel aankomen, probeert hij hetzelfde te doen, maar Rei houdt hem tegen. Ondertussen steelt Jedyte de energie van de eerdere groep meisjes en Rei voelt dat. Rei denkt dat het een kwade geest is en probeert het weg te krijgen, maar Bunny wordt hier de dupe van. Terwijl ze Bunny beter maken, komt Jedyte water brengen. Rei vertelt dat haar opa de man heeft meegenomen, omdat opa aan iedereen vraagt of hij of zij in de tempel wil werken. Rei schaamt zich voor opa. Ondertussen komt de moeder van een van de meisjes binnen. Ze vertelt dat haar dochter nog steeds niet teruggekomen is. Ze beschuldigt de tempel ervan dat ze iets met de verdwenen bus te maken hebben. Rei wordt hier boos om.

Luna spoort Bunny aan om Ami op te bellen. Ze gaan bij de bushalte kijken waar de bus verdwenen is. Als ze bij de bushalte kijken, zien ze allemaal meisjes met talismannen staan. Hun energie is gestolen door die talismannen. Dit is zeker een truc van Jedyte. Dan zien de meiden dat de bus eraan komt. Alle meiden stappen in de bus. Ami wil ook instappen, maar Bunny durft niet. Hierdoor missen ze de bus. Dan zien ze iets vreemds: de bus begint te vliegen en verdwijnt in een zwart gat. De energie van alle meisjes in de bus wordt opgezogen.

Rei geeft ondertussen haar kraaien te eten. Bunny komt eraan gelopen en vertelt het verhaal van de bus. Rei wordt boos op Bunny en die loopt weg. Dan ziet Rei haar transformatiestokje op de grond liggen, maar ze heeft natuurlijk geen idee wat het is. Dan opeens bedenkt Rei dat Jedyte wel eens iets mee te maken zou kunnen hebben met de busverdwijning. De aura van Jedyte voelt slecht aan.

Diezelfde dag willen Bunny en Luna de bus nemen. Ami is aan de late kant. Bunny durft weer niet, maar als ze eenmaal is getransformeerd in een stewardess durft ze wel. In de bus aangekomen ziet ze alle meisjes liggen in de bus. De bus verdwijnt weer in een zwart gat, net op het moment dat Ami eraan komt lopen.

Ondertussen heeft Rei ontdekt dat Jedyte er iets mee te maken heeft en ze gaat naar hem toe. Jedyte geeft het toe en slingert Rei in een zwart gat.

Bunny wordt uit de bus geslingerd. Ze zijn in een andere dimensie. Rei wordt opgevangen door een monster, voor de ogen van Bunny. Bunny transformeert in Sailor Moon en roept haar speech. Ze valt het monster aan, die haar aanval ontwijkt. Maar Rei's kraaien vallen het monster ook aan, die genoodzaakt is om Rei los te laten. Luna vertelt dat Rei moet transformeren in Sailor Mars. Rei is heel verbaasd, maar doet het wel. Ze is boos op het monster en verslaat haar met haar aanval. Ami hoopt dat iedereen veilig terugkomt en daardoor kunnen de meiden ontsnappen uit de dimensie. Tuxedo Mask helpt de bussen weer terug te krijgen. Jedyte kijkt vanaf een afstandje toe. De meiden zijn dolgelukkig dat ze allemaal nog leven. Rei en Bunny maken ruzie om Tuxedo Mask en Bunny begint alweer te huilen.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?