YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

11: Droomprinses

De meisjes zitten thuis. Bunny heeft een boekje in haar hand en Rei pakt het af. Ze gaan erom vechten en Luna schreeuwt dan ze moeten ophouden.

Jedyte is bij Koningin Peryllia. Ze is boos op hem, omdat er weer een nieuwe Sailor strijdster is, namelijk Sailor Mars. Ze moeten zo snel mogelijk vernietigd worden.

In de krant staat dat er in een pretpark mensen verdwijnen. Bunny, Luna, Ami en Rei gaan eropaf.

Er zijn journalisten in het pretpark die willen weten hoe het zit met de verdwenen mensen. Een man van het pretpark zegt dat het aantal bezoekers dat op een dag binnenkomt, ook aan het eind van de dag het park weer verlaat. Hij duwt de journalisten weg.

De meisjes zijn in het pretpark. Ami vraagt aan Rei waar Bunny is en opeens horen ze Bunny. Ze zit heel leuk in een draaimolen, wat niet de bedoeling is. Als Bunny er weer is schamen Ami en Rei zich dood. Rei zegt dat Bunny zich maar wat meer als een volwassene moet gedragen. Bunny wordt boos en ze bekvechten. Rei duwt Bunny van het bankje af en ze komt op de grond terecht, vlak voor een leeuw. Bunny gilt hard! Vreemd genoeg zegt de leeuw gewoon hallo. Er staat een vrouw bij de leeuw die zegt dat leeuw niet echt is. Het is een mechanisch leeuw. Bunny is blij en lacht. Ze zegt dat die vrouw de droomprinses is van het park. Opeens komen er overal dieren te voorschijn. De droomprinses zegt dat ze naar het huis van snoepgoed moeten gaan, daar is straks een voorstelling. Ami gaat daar alleen de boel onderzoeken. Ze rent weg. Rei vertrouwt het niet en vindt ook dat de kinderen niet op de ruggen van de dieren mogen rijden. Ze trekt een jongetje van de rug van een beer. Bunny vindt dat het wel mag en zet het jongetje weer op de beer. Rei trekt aan de armen van het jochie en Bunny aan de benen. Ze zijn het weer met elkaar oneens. Na een hoop geschreeuw reageert een boze moeder. Oeps!

Later zitten Rei en Bunny op een treintje. Opeens staat het treintje stil en Bunny botst tegen de jongen voor haar op. Ja hoor, het is Motoki. Hij zat voor Bunny. Hij was toevallig ook in het park. Hij zegt dat Bunny beter moet uitkijken. Ze krijgen ruzie. De panda die de trein bestuurt zegt dat er een kleine storing is en dat ze even moeten wachten. Uiteindelijk begint de trein weer te rijden. Er is een oproep dat de voorstelling in het huis van snoepgoed gaat beginnen en Bunny schreeuwt tegen de panda dat ze moeten stoppen. De panda zegt dat hij niet zomaar kan stoppen en dat ze geduld moet hebben. Bunny wordt weer een beetje boos.

Ze zijn bij het snoepgoedpaleis en zoeken Luna. Luna is echter al binnen in het paleis. Rei vertrouwt de boel weer niet en Bunny vindt het niet eerlijk dat Luna en Ami wel binnen zijn en zijzelf niet. In het paleis begint de voorstelling. De droomprinses staat op het podium. Ze heeft een appel in haar hand. Een vreemde roze wolk verschijnt en de prinses slurpt met de appel de energie op van de mensen die daar zijn! Ami is binnen en bedenkt zich dat het geen goed idee was om alleen te gaan. Hier zijn de mensen dus verdwenen!

Bunny en Rei willen naar binnen. Bunny slaat huilend op de deur. Een beetje ge´rriteerd vraagt Rei waarom ze altijd gelijk begint te janken. Ze transformeren in Sailor Moon en Sailor Mars. Sailor Mars schiet de deur open. Opeens staat daar de droomprinses. Ze blaast een vreemde rook hun kant op en ze zijn in een andere wereld, een droomwereld. Sailor Moon krijgt een mooie bloemenkrans van de prinses en laat hem aan Sailor Mars zien. De krans verandert in een slang en bijt Sailor Mars. De droomachtige wereld is weer verdwenen De droomprinses onthult wie ze werkelijk is. Op een vreemde manier verandert ze in een pop. De arm van Sailor Mars is door de beet in steen veranderd maar ze weet wel hoe ze zichzelf moet genezen. De pop blaast weer lucht. Ze zijn nu in een bos. Ze horen paardenhoeven en het is Tuxedo Mask! De meisjes zijn blij en gaan met hem er vandoor. De pop wil weer iets slechts uitvoeren, maar Tuxedo Mask gooit een roos, die voor de voeten van de pop in de grond blijft steken. Ze laat de appel, waar ze energie mee opslurpt, vallen. De appel ontploft en alle energie van de mensen komt weer vrij. Tuxedo Mask galoppeert weg. Dan verdwijnt alles weer en de pop wil weer lucht naar Sailor Moon en Mars blazen, maar ze rennen weg.

Ze vinden Ami die bewusteloos op de grond ligt. Als ze bijkomt, vertelt ze wat er gebeurd is en ze transformeert naar Sailor Mercurius. Ze schiet op de pop. Sailor Mars valt ook aan en nu valt Sailor Moon ook aan! Door de aanval kan de niet meer bewegen. Ze valt op de grond en is niets meer dan een hoopje stof.

Jedyte ziet het allemaal. Hij zit hier natuurlijk weer achter. Hij wordt kwaad en verdwijnt. Ze hebben hem weer overwonnen!

De meisjes lopen door het pretpark en kopen een ijsje. Het ijsje van Rei is iets groter dan die van Bunny en dat vindt ze natuurlijk niet eerlijk. Bunny struikelt en haar ijsje valt op de grond. Nu heeft ze helemaal geen ijsje meer.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?