YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

13: Drie tegen Jedyte

Jedyte staat bij koningin Peryllia. Ze zegt dat hij te veel fouten heeft gemaakt en dat hij nu eindelijk eens de Sailor Strijders moet verslaan. Anders zal ze hem straffen door hem nooit meer terug te laten keren naar de levenden.

Bunny en Luna zitten bij het raam en bewonderen de sterren. Bunny zoekt alle sterrenbeelden. Dan ziet ze er een die lijkt op Motoki en even later nog een die lijkt op Tuxedo Mask! Wat als Motoki en Tuxedo Mask nou een en dezelfde persoon zouden zijn! Luna zucht diep en zegt dat ze toch geen kans maakt en dat het morgen waarschijnlijk toch weer over is. Dan verschijnt er een weerspiegeling van Jedyte aan de hemel. Hij heeft een mededeling voor Sailor Moon, Sailor Mercurius en Sailor Mars. Ze moeten morgennacht om 1 uur bij startbaan F van het vliegveld zijn want anders zal hij. Met een vuurbal zet hij de hele stad in de brand! Even later laat hij het vuur weer verdwijnen. Het was maar een illusie. Maar als ze er morgen niet zijn, zal hij de stad echt laten branden.

Nog diezelfde avond komen de Sailor Strijders bij elkaar. Rei vindt dat ze moeten gaan, maar Ami vindt het juist weer te gevaarlijk, want ze zouden zo in de val lopen. Ze vragen aan Bunny wat zij ervan denkt. Bunny geeft toe dat ze eigenlijk helemaal niet zou gaan omdat ze te bang is!

Als Bunny de volgende dag op school komt, heeft iedereen het over de verschijning van de man gisteravond. Een paar leerlingen zijn van plan om die avond naar het vliegveld te gaan omdat ze het niet willen missen. Dan komt hun lerares binnen en zegt dat ze het niet kan toelaten dat ze daar naartoe zouden gaan. Bunny is met haar eens en vindt dat ze niet moeten gaan. Ze beweert dat ze beter kunnen gaan leren. De lerares is hier nogal verbaasd over, stapt op Bunny af en vraagt of ze misschien ziek is of zo.

Bunny is na school naar het Game Center gegaan en praat met Motoki. Motoki lacht als hij hoort dat ze serieus genomen wil worden op school. Hij zegt dat hij haar leuker vindt als ze zo gek doet. Even later loopt ze over straat en is helemaal blij omdat Motoki zei dat hij haar leuk vond. Per ongeluk schopt ze haar schoen uit en deze komt tegen het hoofd van Mamuro. Hij draait zich boos om en de twee beginnen meteen met ruzie te maken. Dan begint Bunny te huilen en Mamuru, die niet niet wat hij met haar aanmoet, geeft de schoen terug en loopt weg.

Die avond is Jedyte bij het vliegveld. Het stikt er van de bewakers, maar Jedyte weet daar wel raad mee. Hij zorgt dat ze allemaal in slaap vallen en loopt naar binnen. Hij is er klaar voor. Ami, Bunny, Rei en Luna staan op het station en vragen zich af hoe ze op het vliegveld moeten komen. Dan stopt er ineens een trein voor hun neus en de deuren gaan open. De trein is helemaal leeg en ze stappen in. De deuren gaan dicht en de trein vertrekt. Nu kunnen ze er niet meer uit en moeten wachten op wat er gebeuren gaat. De trein stopt bij het vliegveld. Daar aangekomen worden ze gelijk aangevallen door agenten. Ze vluchten de baan op, nog steeds achternagezeten door de agenten. Ami heeft door dat er iets raars is met de agenten en verandert zichzelf in Sailor Mercurius. Bunny en Rei volgen haar voorbeeld. Ami is er ondertussen achtergekomen dat het wassen beelden zijn. Rei maakt ze kapot met een vuurbal. Dan komt Jedyte tevoorschijn. Hij zegt dat hij weet wie ze echt zijn en dat hij hun het leven zuur zal maken. Bunny begint gelijk dat het zonde zou zijn dat zo'n schoonheid als haar dood zou gaan. Rei bemoeit zich ermee en ze beginnen gelijk ruzie te maken. Ami is de verstandigste en komt tussen beide. Jedyte gebruikt zijn krachten om een paar vliegtuigen te controleren. Hij laat de vliegtuigen achter de Sailor strijdsters aanrijden. Rei wilt ze stoppen met een vuurbal, maar Luna zegt dat dat niet kan omdat de vliegtuigen veel te duur zijn om zomaar op te blazen. Weer moeten ze rennen voor hun leven en er lijkt geen ontsnappen aan. Maar plotseling stoppen de vliegtuigen en ze zien een roos op de vloer liggen. Het is Tuxedo Mask! Hij en Jedyte beginnen te vechten en belanden in het water. De Sailor Strijdsters wachtten in spanning af. Dan komt er een roos bovendrijven en even later komt Jedyte ook boven. Waar is Tuxedo Mask? Jedyte lacht en zegt dat vrouwen niet zonder mannen kunnen. Rei laat zich niet zo maar beledigen. Maar dan beginnen de vliegtuigen weer te rijden. Luna zegt dat ze zich op Jedyte moeten concentreren, dat is immers de echte vijand, niet de vliegtuigen. Ami gebruikt haar zeepbellen en het vliegveld wordt bedekt met een dikke mist. Jedyte is in de war. Dan komen de vliegtuigen op hem af, hij is in zijn eigen val gelopen! Bunny gooit haar diadeem. Jedyte weet hem te ontwijken, maar het vliegtuig kan hij niet meer ontwijken.

Jedyte staat gewond bij Koningin Peryllia. Hij heeft zijn kans gehad. Ze vriest hem in en laat hem verdwijnen. Ze heeft al een opvolger voor hem die niet zal falen.

Tuxedo Mask is nog steeds weg. Ze denken dat hij dood is, maar dan horen ze zijn stem. Hij leeft nog! Rei vraagt hem waarom hij hen eigenlijk helpt. Bunny antwoordt meteen omdat hij haar leuk vindt! Ami vraagt dan wie hij is, maar hij antwoordt dat hij dat nu nog niet kan zeggen en gaat weg.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?