YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

15: Het park

Bunny, Ami en Rei zijn in het park. Ami heeft de meiden hierheen gebracht. Meneer Konikachi, die werkt in het park, is bezig met de bloemen. Hij raakt in gesprek met de drie meiden. Meneer Konikachi is heel verdrietig, omdat ze het park willen verkopen. Rei is vastbesloten om een vriend te zoeken, zodat ze snel met hem in het park kan gaan wandelen. Ondertussen wordt Luna bijna overreden door een vrachtwagen, maar wordt gered door Mamoru. Bunny wordt boos op Mamoru en ze beginnen weer ruzie te maken. Ami en Rei vinden dat Bunny zich aanstelt. Motoki komt ondertussen naar buiten en vertelt dat Mamoru en hij aan dezelfde universiteit studeren. Nephlyte is ondertussen bezig met een plan om menselijke energie te krijgen, en heeft het voorzien op meneer Konikachi.

Terwijl Bunny en Ami bezig zijn met computerspelletjes, hoort Rei Motoki uit over Mamoru. Rei wil namelijk Mamoru als vriend hebben. Ondertussen betovert Nephlyte meneer Konikachi om zo energie van mensen te stelen. Vlinders vliegen het bouwterrein op en stelen de energie van de bouwvakkers. De volgende dag probeert Rei Mamoru voor zich te winnen, maar het mislukt. Ze struikelt en Mamoru gaat op haar hoofd staan. Mamoru vraagt of het gaat en Rei zegt ja. Daarna loopt Mamoru gewoon verder. Bunny heeft dit vanaf een afstandje zien gebeuren. Maar Rei geeft niet op en speelt het zo dat Mamoru alsnog koffie met haar gaat drinken. Bunny wordt jaloers en volgt Rei en Mamoru vanaf een afstandje. Eenmaal op plaats van bestemming aangekomen houdt Bunny het tweetal in de gaten. Bunny wil graag naar binnen, maar heeft al haar geld al uitgegeven. Gelukkig komt ze Umino tegen en ze gaan samen naar binnen. Rei heeft Mamoru zo ver gekregen dat ze samen gaan wandelen in het park. Bunny kijkt naar het tweetal en vraagt zich af waar ze het over hebben.

Meneer Konikachi is met een man aan het praten, die vertelt dat de bouwmachines zijn teruggehaald. Alles blijft dus zoals het was. Ondertussen vertelt Ami aan Luna dat meneer Konikachi vreemd doet. Als de man die met Konikachi gepraat heeft naar huis loopt, wordt hij aangevallen door eekhoorns. Die zijn ook betoverd door de kwade machten. Ondertussen zijn Rei en Mamoru in het park en Rei vertelt dat het park spoedig verdwenen is. Bunny is met Umino ook in het park en ze houdt het tweetal in de gaten. Bunny probeert dichterbij te komen en komt onderweg Ami tegen. Ze komen meneer Konikachi tegen, die verandert in een groot monster. Ami en Bunny transformeren snel. Mamoru schijnt onwel te worden. Rei ziet dat de vogels hen proberen aan te vallen. Ze vallen in het water. Sailor Moon en Sailor Mercurius worden aangevallen door vlinders en Luna door eekhoorns, maar Mercurius weet de dieren van hen af te slaan. Het monster pakt de twee Sailorstrijdsters. Ondertussen klimmen Rei en Mamoru aan land. Rei voelt dat er iets mis is en beveelt Mamoru te blijven waar hij is, terwijl zij even iets moet doen. Het lijkt er even op dat Sailor Moon en Sailor Mercurius verloren hebben, maar gelukkig komt Sailor Mars hen net op tijd redden. Sailor Mercurius en Sailor Mars roepen hun speech en Sailor Moon vindt het niet leuk dat ze haar daarbij buiten hebben gelaten. Het monster valt het drietal aan, maar gelukkig weet Tuxedo Mask hen weer te redden. Sailor Moon valt aan en het monster is verslagen.

Rei en Bunny maken nog een beetje ruzie, Mamoru voelt zich nog een beetje vreemd en Ami is aan het praten met meneer Konikachi. Ondertussen heeft Umino Bunny weer gevonden. Bunny schaamt zich als Umino zegt dat ze een afspraakje hadden. Ze probeert zich eruit te kletsen, wat niet echt lukt. Eind goed, al goed.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?