YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

17: Het fotomodel

Bunny zit op school. Het is pauze en ze wil wat gaan eten. Een paar klasgenoten zit in een blad naar foto's te kijken. De foto's zijn gemaakt door een jongen die bij hen in de buurt op school zit. Bunny zegt dat hij dan beroemd is en ze wil een handtekening van hem. Ze vraagt aan Ami of ze die middag mee zou willen gaan voor een handtekening. Ami antwoordt dat ze niet kan omdat ze naar cursus moet.

Bunny gaat die middag wel naar hem toe. De jongen heet Takahito Shinokawa en wordt op het moment dat ze aankomt geïnterviewd. Ze wil naar hem toe rennen, maar Rei houdt haar tegen. Ze zegt dat Bunny niet eens weet wat voor soort foto's hij maakt en alleen maar een handtekening wil omdat hij beroemd is. En voor de zoveelste keer krijgen ze ruzie.

Die avond is Takahito foto's aan het maken. Hij staat op het puntje van een steile rotswand en maakt foto's van de ondergaande zon. Dan glijdt hij uit en valt bijna naar beneden, maar iemand pakt hem hij zijn pols en helpt hem omhoog. De man legt zonder dat Takahito het merkt, zijn hand op het fototoestel en het toestel gloeit heel even. De man zegt dat hij een groot fan is van Takahito.

Ergens in een bos in een groot huis staat Neflyte. Hij heeft het fototoestel vervloekt en hoe meer foto's Takahito van meisjes maakt, hoe meer energie hij krijgt.

Bunny heeft een advertentie gelezen van Takahito waarin hij fotomodellen zoekt. Bunny is helemaal opgewonden en wil zich inschrijven. Ze hoort bijna nog geeneens dat Luna begint over het nieuwe communicatieapparaat dat ze voor haar heeft. Bunny wilt daarmee meteen Ami gaan bellen om het te vertellen. Maar Ami is met huiswerk bezig en wordt zelfs boos omdat Bunny dat apparaat gebruikt voor zoiets onzinnigs. Dan wil ze Rei bellen, maar bedenkt zich toch op het laatste moment. Ze zouden toch alleen maar ruzie krijgen.

Opgewonden vertelt ze haar broertje en moeder over het hele modellen gebeuren. Haar broertje zegt dat ze toch geen kans maakt, want als model moet je er niet alleen goed uitzien, maar ook intelligent zijn. Hij beweert dat ze niet eens door de voorselectie heen zou komen. Bunny wordt boos en vraagt haar moeder, maar die geeft Shingo gelijk.

Bunny is naar het Game Center toe gegaan en vertelt het dan aan Motoki. Hij vindt het goed van haar dat ze meedoet. Mamuru zit er ook en bemoeit zich er gelijk mee. Hij zegt dat schoonheid van binnen zit en een goed hart en een goed karakter het belangrijkste zijn. Als dat Takahito niet uitmaakt, is hij maar een derderangs fotograaf. Bunny krijgt weer ruzie met hem en ze loopt boos weg.

Een poos later staat Bunny buiten op de post te wachten. Shingo komt langs en zegt dat ze zeker zenuwachtig is voor de auditie en ze krijgen ook al ruzie. Dan komt de post. Bunny maakt de brief open en er staat in dat ze door de eerste ronde is! Ze is uitgenodigd voor de volgende fotosessie bij het zwembad. Bunny begint met de voorbereidingen. Luna kijkt toe hoe Bunny door de kamer heen loopt met een stapel boeken op haar hoofd. Bunny moet ook leren zingen. Luna schikt zich helemaal lam als ze Bunny hoort zingen. Even later gaat Bunny op zoek naar haar badpak. Uiteindelijk vindt ze hem in de onderste la, maar er zitten allemaal gaten in!

Als Luna en Bunny het gebouw binnenstappen, is het heel druk. Overal zijn andere meisjes die ook voor de fotosessie komen. Takahito spreekt ze toe en gedraagt zich nogal vreemd. Luna en Bunny gaan vervolgens naar de kleedkamer. Luna maakt een opmerking over het vreemde gedrag van Takahito en wat ze nog vreemder vindt, is dat Bunny door de eerste ronde is gekomen! Als ze de kleedkamer binnenkomen, zijn Naru en mevrouw Haruna er ook! Ze hebben allebei hun badpak al aan en vragen aan Bunny of ze die van haar ook nog aandoet. Ze had hem al aangedaan onder haar jurk en doet haar jurk uit. De gaten in het badpak zijn dichtgemaakt met fleurige strikken.

Luna loopt door de zaal waar de foto's gemaakt worden. Er zijn net een paar meisjes aan het poseren. Takahito maakt de foto en de meisjes zijn verdwenen! Luna rent terug naar Bunny en vertelt haar wat ze zojuist heeft gezien en dat ze de andere Sailor Strijders moeten oproepen. Bunny vindt het maar onzin, maar Luna zegt dat ze de strikken van het badpak afhaalt, als ze het niet doet. Met tegenzin belt ze Ami en vertelt dat ze bij de fotosessie is en vraagt doodleuk of ze ook wil komen kijken. Luna wordt ongeduldig en haalt een strik van het badpak en rent er mee weg. Bunny sprint achter haar aan, maar Luna rent de zwembadzaal in. Bunny ziet dat nog net hoe weer een aantal meisjes verdwijnt. Nu moet ze het wel geloven! Bunny wordt boos en bemoeid zich er meteen mee. Ze verandert zichzelf in Sailor Moon en zegt dat het uiterlijk niet belangrijk is, maar juist het karakter. Anders ben je maar een derderangs fotograaf. Maar Takahito laat zich niet zo maar tegenhouden en probeert haar te fotograferen zodat ze zou verdwijnen. Maar Bunny weet net alles te ontwijken. Dan komt er een vrouw tevoorschijn, Kamera. Zij is het kwaad en neemt de energie van Takahito op door hem te fotograferen. Dan probeert ze hetzelfde te doen met Bunny, maar weer weet ze alles te ontwijken. Dan valt Bunny, maar Luna springt voor de straal, en wordt zo net als Takahito op de foto gezet. Sailor Mars en Sailor Mercurius komen net op tijd binnen om te helpen. Ze vallen aan, maar de aanvallen doen niets. Weer gebruikt Kamera haar 'fotoaanval' en nu staan ook Sailor Mars en Sailor Mercurius op de foto. Bunny kan nu niets meer doen, ze zit in de val. Dan herinnert ze zich wat Luna zei en merkt op dat ze tegen een spiegelwand staat. Net voor ze wordt geraakt door de straal, springt ze weg. De straal wordt gereflecteerd en Kamera wordt er zelf door geraakt! Bunny gooit vervolgens haar diadeem en maakt er een einde aan. Even later komt iedereen die was verdwenen weer terug. Nephlyte weet wat er is gebeurd, maar geeft niet op, er zijn nog genoeg andere mensen waarvan ze energie kunnen stelen.

Shingo en zijn ouders zitten televisie te kijken. Bunny zit boven en wil maar niet naar beneden komen. Op televisie komt er een stukje over Takahito. Hij zegt dat hij stopt met fotograferen omdat een mooi meisje hem had verteld dat de binnenkant veel belangrijker is dan de buitenkant. Pas als hij weet wat dat inhoudt, gaat hij weer fotograferen. Bunny ligt ondertussen te slapen en droomt dat ze fotomodel is met een hele mooie jurk aan.

Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?