YuGiOh Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Links
Info
Karakters
Samenvattingen
Titelsong
Plaatjes
Screenshots
Achtergronden
Kleurplaten
Contact
E-mail

44: Op de Noordpool

Het is middernacht. Luna rent naar Bunny, die droomt over Tuxedo Mask. Luna maakt Bunny wakker en vertelt dat Minako en Artemis de doorgang naar het koninkrijk der duisternis hebben gevonden. Later staan alle Sailorstrijdsters en de twee katten bij de doorgang. Ze gaan allemaal naar binnen. Opeens verschijnt Kunzyte voor hen. Sailor Jupiter valt hem aan, maar zonder resultaat. Kunzyte valt hen aan met het doel om de meiden naar een vreselijke plek in de geschiedenis te verbannen. Sailor Moon verliest haar maansikkel en Kunzyte probeert het zilver kristal te pakken, tevergeefs. De Sailorstrijders komen neer op de maan, in de tijd na de oorlog. De maan is helemaal vernietigd. Koningin Serenity verschijnt en zij en Bunny raken aan de praat. Koningin Serenity laat de Sailorstrijdster de tijd zien dat Bunny een maanprinses was.

Prinses Serenity, prinses van de maan, vond de aarde altijd al mooi. Ze werd verliefd op een jongen die op aarde leefde, zijn naam is Endymion. Prinses Serenity stond op een balkon weer eens naar de aarde te kijken en Endymion vertelt dat de mensen op aarde waren gehersenspoeld door koningin Peryllia. Endymion vertelt dat Peryllia de aarde wilde aanvallen, omdat ze net zo lang wilde leven als de wezens van de maan. Toen moest Endymion weg, omdat de wachters eraan kwamen. Ondertussen, in het heden, zoeken Luna en Artemis naar het koninkrijk der duisternis, en komen uit op de Noordpool.

Het verhaal gaat weer naar het verleden. Prinses Serenity loopt de trap af en komt Endymion tegen. Ze beginnen te dansen en Endymion vertelt ondertussen dat hij bang is voor oorlog tussen de aardlingen en de maanlingen. Hij vertelt ook dat ze in de toekomst vijanden zullen worden. Serenity vindt dit niet leuk. De twee besluiten Peryllia te stoppen, zodat ze samen kunnen zijn. Maar niet veel later, dezelfde avond nog, worden de maanlingen aangevallen door de aardlingen en begint de oorlog. Serenity, die nog steeds op het balkon staat, ziet Peryllia en vindt haar afschuwelijk. Peryllia valt Serenity aan, maar wordt Serenity wordt gered door Endymion. Peryllia probeert Endymion te overtuigen met haar te trouwen, maar dat wil Endymion niet. Maar dan wordt Endymion gescheiden van Serenity. Serenity probeert hem nog te pakken, maar de duistere krachten scheiden hen van elkaar. Beiden sterven voor de ogen van de twee katten en de moeder van Serenity. De koningin zorgt met behulp van het zilver kristal ervoor dat er weer vrede op beide planeten komt, maar daarmee sterft ze zelf ook.

Ondertussen op de Noordpool: Luna en Artemis lopen door de sneeuwstorm op zoek naar de schuilplaats. Ze vinden de schuilplaats en de twee willen het de anderen gaan vertellen. Maar ze worden tegen gehouden door Kunzyte.

Weer terug in het verleden vertelt de koningin aan Luna en Artemis wie het zilver kristal mag gebruiken en wie niet. Alleen de goeden mogen het gebruiken, want de slechteriken kunnen het als een slecht wapen ervaren. De koningin beveelt de katten in de toekomst de maansikkel aan prinses Serenity te geven. Dan kan zij, als de kwade machten weer tot leven komen, de aarde beschermen. De katten beloven het te doen. Dan sterft de koningin.

De Sailorstrijdsters komen weer in dezelfde doorgang terecht als waar ze eerst waren. De meiden zien de katten weer, die worden aangevallen door Kunzyte. Kunzyte valt de meiden ook aan en Sailor Moon wordt geraakt. De anderen worden ook aangevallen en raken gewond. Sailor Moon heeft nog genoeg kracht om Kunzyte aan te vallen. Ze weet Kunzyte te verslaan. Luna vertelt Sailor Moon waar de doorgang van het koninkrijk der duisternis is en de meiden gaan er heen.


Paradijzen
Digimon Paradijs
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
???
Affiliate?